Przydatne

Przed i po: od klaustrofobicznej podłogi do otwartego studia

Przed i po: od klaustrofobicznej podłogi do otwartego studia



We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Przed reformą wielką atrakcją tego mieszkania był taras z widokiem na katedrę Dobrego Pasterza z San Sebastian. Jego wnętrze było tak przytłaczające, że najbardziej chciał wziąć oddech na tarasie. Na 40 metrach kwadratowych znajduje się minibaño (o powierzchni 1 metra kwadratowego), kuchnia, salon, sypialnia, w której wchodziło tylko jedno łóżko i korytarz. Wszystko niezależne i przytłaczające. Ale po przejściu przez ręce Living Projects jego wygląd zmienił się radykalnie. Badanie stworzyło tabula rasa, eliminując rozdzielanie przegród i przerysowując roślinę z bardziej otwartą i funkcjonalną koncepcją, aby przekształcić ją w mieszkanie do wynajęcia na wakacje. Kuchnia zaczęła dzielić przestrzeń z salonem, a na antresoli, ukrytej za przesuwanymi drzwiami, większa sypialnia niż poprzednia, pod którą jest idealna przestrzeń do przechowywania tego rodzaju mieszkań. Łazienkę powiększono, dzieląc ją na dwie części: z jednej strony umywalkę i prysznic, a tuż przed nią toaletę i pralkę.

W dekoracji dominuje biały kolor i naturalne wykończenie drewna, styl nordycki i przyjazne linie. Sofa, w ciemniejszym i aksamitnym tonie, nadaje ciepły i ograniczony charakter, nie tracąc otwartej koncepcji, części wypoczynkowej. Akcesoria w kolorze zielonym i żółtym oraz z motywami roślinnymi, takimi jak wazony, poduszki lub kwiaty, zapewniają dynamizm. Rezultat tak przytulny i wygodny, że teraz trudniej jest podjąć decyzję o jedzeniu na tarasie lub pozostaniu w domu.

www.proyectosliving.com
www.alwayseasyrental.com

Możesz być zainteresowany:

- Reforma o niskim koszcie: przed i po strychu z widokami

- Przed i po: od przygnębiającego mieszkania do idealnego studia

- Doskonale wykorzystane i uporządkowane mini studio

- Mieszkanie z dużym designem na 25m2

Reklama - czytaj dalej Druga szansa

Ten apartament typu penthouse o powierzchni 40 metrów kwadratowych w San Sebastián powrócił do życia dzięki badaniu Living Projects.

Wszystko w jednym

Przegrody zostały usunięte, aby stworzyć wspólną przestrzeń i otworzyć wnętrze, wcześniej bardzo przytłaczające.

Dzielić to żyć

Salon, jadalnia i kuchnia dzielą tę samą przestrzeń.

Minimalistyczna kuchnia

W kolorze białym, szarym i z prostymi liniami idealnie komponuje się z salonem.

Duża pojemność

Będąc apartamentem na wynajem, niezbędne było stworzenie przestrzeni do przechowywania. Osiągnięto to, instalując szafę pod sypialnią na poddaszu.

Metale lekkie

Metalowe i drewniane schody prowadzą do sypialni.

Ustawienia prywatności

Sypialnia może być izolowana lub otwierana dzięki przesuwnym drewnianym drzwiom.

Niech stanie się światłość

Osiągnięto intymne oświetlenie, a przestrzeń zmaksymalizowano dzięki drewnianemu zagłówkowi ze światłami LED.

Łazienka

Poprzednia łazienka miała tylko 1 metr kwadratowy. Aby go rozwinąć, podzielono go na dwie naprzeciwległe przestrzenie. Jeden z nich (na zdjęciu) mieści umywalkę i prysznic.

Strefa mycia

Druga część zawiera toaletę i pralkę.

Widoki

Z tarasu widać centrum San Sebastián.

Dobry cień cię okryje

Markiza pozwala jeść na zewnątrz nawet w najgorętsze dni.

Jedna forma

Taras biegnie wokół domu.

Przerwa

Strefa relaksu na świeżym powietrzu.

Ciało króla Przedtem

Niepokojące, mroczne i niepraktyczne.

Lounge przed Ściany wcześniej Hall przed Sypialnia przed Gotuj wcześniej Wcześniej szafki kuchenne

Żyli lepszymi czasami ...

Dach wcześniej Łazienka wcześniej

Wszystko osadzone w jednym metrze kwadratowym.

Wewnętrzny dziedziniec Zaplanuj wcześniej Później samolot


Wideo: 13 sławnych aktorów przed i po charakteryzacji (Sierpień 2022).